Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Zonnepanelen

Wij als vooruitstrevend installatiebedrijf willen een duurzamer milieu. Hier helpen wij dan ook graag aan mee door zonnepanelen te plaatsen. Zonnepanelen maken het mogelijk om de kracht van zonlicht om te zetten in eletriciteit. U kunt nu zelf eenvoudig uw energie opwekken en gebruik maken van al die gratis zonne-energie met zonnepanelen.

PV Systemen

Hoe werkt het?

Als u kiest voor zonnepanelen wordt deze energie op een schone manier opgewekt. Met zonnepanelen wekt u uw eigen elektriciteit op uit zon- en daglicht. Zo vermindert u de uitstoot van CO2 en draagt u bij aan een schonere toekomst. Bovendien bent u met zonnepanelen minder afhankelijk van uw huidige elektriciteitsleverancier. Zonnepanelen werken heel eenvoudig. Het zonnepaneel bevat zonnecellen die ui twee lagen silicium bestaan en die zonlicht omzetten naar elektriciteit. Deze elektriciteit loopt terug op de elektriciteitsmeter en bij overschot koopt het energiebedrijf de energie van u terug.

Wat kost het?

Hoe hoger het vermogen van zonnepanelen, hoe groter de elektriciteitsopbrengst en dus het bedrag dat u bespaart op uw energierekening. Het is dus belangrijk dat u verder kijkt dan de prijs per paneel. Afhankelijk van de beschikbare ruimte op uw dak adviseren wij u graag over de meest optimale oplossing voor uw woning. Op onze website kunt u een aanvraag doen voor een geheel vrijblijvende offerte.

Terugverdientijd

De terugverdientijd van een gemiddeld pv-systeem met een normale opbrengst ligt rond de 8-10 jaar. Hoe meer de stroomprijs stijgt hoe korter de terugverdientijd. De terugverdientijd is afhankelijk van de werkelijke opbrengst, en die is afhankelijk van de ligging van uw woning en de hellingshoek van de panelen. De levensduur van een pv-systeem bedraagt 25 jaar. Nadat u deze hebt terug verdiend maakt u dus pure winst!

Rekenvoorbeeld

Een gemiddeld huishouden van 4 personen verbruikt gemiddeld 3.350 kWh* elektriciteit op jaarbasis.

Voorbeeld: U schaft een PV-systeem aan met 12 zonnepanelen van 250 Wp elk, dit heeft een vermogen van 3000 Wp en levert u naar verwachting 3000 kWh op aan elektriciteit op jaarbasis. Dit houdt in dat u nog maar een heel klein deel elektriciteit moet inkopen bij uw elektriciteitsleverancier.

De opgewekte 3000 kWh gaat u zelf direct verbruiken, of bij overschot terugleveren aan het net. Dit houdt in dat u naar aanleiding van het opgewekte vermogen van 3000 kWh ca. 90% op uw jaarlijkse elektriciteitsverbruik van 3.350 kWh gaat besparen!

*dit is het verbruik van een gemiddeld huishouden in Nederland.

Contact opnemen (Particulier)

  Bezoekadres

  Voorzand 24B
  2984 BH Ridderkerk

  Tel.: 0180 – 423 677
  E-mail: info@debruijn-groep.nl

  Bedrijfsinformatie

  KvK: 24106383
  BTW: NL009468572B01
  Bank: NL17RABO0355485834

  Heeft u een storing?

  Neem contact met ons op!