Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Sanitair

De Bruijn Installatie is een allround installatiebedrijf. Wij werken voor projectontwikkelaars, aannemers, scholen en bedrijven. U kunt onze vakmensen inschakelen bij uw project. Wij leveren keramisch sanitair van de beste merken en staan voor u klaar om u te ondersteunen bij loodgieterswerk, zoals bijvoorbeeld de aanleg van toiletgroepen en plaatsing van de producten.

Voor commercieel en industrieel gebruik, waar zware slijtage en veeleisende specificaties aan de orde van de dag zijn, adviseert de Bruijn Installatie gebruik te maken van RVS sanitair. U hoeft hierbij geen concessies te doen aan kwaliteit en vormgeving. In RVS zijn de mogelijkheden enorm. U heeft de keuze uit standaardproducten of, indien gewenst, maatwerk. RVS sanitair is hygiënisch en neutraal gekleurd.

U kunt terecht voor een breed aanbod RVS-sanitair:

Ook leveren wij een uitgebreid assortiment:

Deze kunnen worden geïnstalleerd bij bedrijven en (semi-overheidsinstellingen. Samen met u bekijken we wat voor soort kraan het beste past in uw organisatie. Veiligheid, hygiëne en gebruiksgemak staan hierbij centraal. De kranen die wij aanbieden kenmerken zich door kwaliteit, functionaliteit, veiligheid en comfort.

Veiligheid staat voorop bij plaatsing van nooddouches in uw bedrijf of organisatie. Een nooddouche staat garant voor veiligheid van uw medewerkers en bezoekers. De Bruijn Installatie is bekend met de regelgeving voor het plaatsen van nooddouches en kan u daarom feilloos adviseren over de beste plaats voor dit gespecialiseerde sanitair. Deze douches werken in geval van nood snel en veilig door eenvoudige bediening. De nooddouches worden veelal toegepast in laboratoria en industrie.

De Bruijn staat voor u klaar bij diverse sanitaire voorzieningen. U kunt altijd bij ons terecht!

Contact opnemen (Zakelijk)

  Bezoekadres

  Voorzand 24B
  2984 BH Ridderkerk

  Tel.: 0180 – 423 677
  E-mail: info@debruijn-groep.nl

  Bedrijfsinformatie

  KvK: 24106383
  BTW: NL009468572B01
  Bank: NL17RABO0355485834

  Heeft u een storing?

  Neem contact met ons op!