Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

De Bruijn WarmteService B.V.

De Bruijn WarmteService is opgericht in september 2003. Voorheen waren alle cv-installaties ondergebracht bij De Bruijn Installatie b.v. echter door de grote toename van onderhoudscontracten werd het idee geboren het service- en onderhoudsgedeelte een aparte serviceafdeling te maken. De Bruijn Warmteservice heeft circa 7.500 onderhoudscontracten lopen met gaswandketels, gasheaters ,geisers, WTW-systemen en warmtepompen. 
Tevens reinigen wij MV-boxen en worden ventilatiekanalen mechanisch gereinigd.  

De Bruijn WarmteService bestaat uit een team van ervaren storings- en onderhoudsmonteurs welke een grote mate van vakmanschap en servicegevoel hebben, doordat ze het vak al jarenlang verstaan.

Regelmatig onderhoud van je cv-ketel is belangrijk omdat:
 – Er minder kans is op storingen 
 – Het energie bespaart 
 – De CV-ketel langer meegaat 
 – De CV-ketel veilig is 

Onze opdrachtgevers zijn:

Woningbouwverenigingen, VVE’s, bedrijven, winkels en veelal particulieren. Wij staan garant voor snelle en adequate service, de gemiddelde tijd dat een storing wordt opgelost na melding bedraagt 3 uur . In het storingsseizoen zijn onze medewerkers dagelijks bereikbaar tot ’s avonds half tien ”s avonds en in de zomer hebben wij een zaterdagdienst. 

De Bruijn WarmteService werkt op basis van een onderhoudscontract. U bent in dit geval altijd verzekerd van snelle service.

De inhoudelijke gegevens van onze onderhoudscontracten cv combi installaties kunt u hier vinden.

Voor het melden van storingen kunt u contact opnemen met ons gratis landelijk telefoonnummer 0800-5255255 of door te klikken op onderstaande button. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Heeft u een storing?

Neem contact met ons op!