Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Onderhoudscontract

Via het onderhoudsabonnement bij De Bruijn WarmteService krijgt uw toestel periodiek een onderhoudsbeurt. Onder periodiek verstaan wij één keer in de 12 maanden. Wij zullen jaarlijks contact met u opnemen voor het maken van een afspraak voor een onderhoudsbeurt aan uw cv- combi installatie.

Wij verrichten periodiek onderhoud, dat nodig is voor de veiligheid en het ongestoord functioneren van het gasgestookte toestel.

De kosten voor de onderhoudsbeurt bedragen €97,50 voor een cv combi-ketel tot 40 KW binnen Ridderkerk, daar buiten hanteren wij een tarief van €99,99.

Bij reparaties zijn extra materiaalkosten (onderdelen) en het extra arbeidsloon (reparatie) voor rekening van de klant.

Storingsdienst

Binnen de nieuwe onderhoudstermijn heeft u recht op gebruik van onze storingsdienst. Binnen deze termijn brengen wij geen voorrijkosten in rekening.

Reparatiekosten worden berekend op basis van ons uurtarief á €69,50 excl. btw (minimaal 30 minuten per bezoek). U betaalt dus geen voorrijkosten. In het weekend en op feestdagen is het C.A.O. tarief van toepassing.

Uw Installatie

Gegevens van uw installatie worden bijgehouden in ons systeem.

Aandachtspunt

Controleer voor het melden van een storing aan uw installatie altijd eerst de waterdruk van uw installatie, deze dient minimaal tussen de 1 ½  en 2 bar te staan. Tevens dient u regelmatig de installatie te ontluchten.

Al uw gemak onder één dak

Direct afsluiten

  Bezoekadres

  Voorzand 24B
  2984 BH Ridderkerk

  Tel.: 0800 – 525 52 55
  E-mail: info@debruijn-groep.nl

  Bedrijfsinformatie

  KvK: 24106383
  BTW: NL009468572B01
  Bank: NL17RABO0355485834

  Heeft u een storing?

  Neem contact met ons op!